Support

Kontakta IT Centrum support med dina datorproblem. Vi hjälper dig med följande; Installation eller ominstallation, e-postproblem, skrivarproblem, dataräddning med mera

We fix!

VÄLJ DIN PLATTFORM FÖR FJÄRRSUPPORT

Windows

iOS

Android

Host

Vi älskar motgångar. Varför? jo för att vi älskar problemlösning och vi ger inte upp i första, andra, tredje eller fjärde försöket!

Hur vi jobbar

Felsökning

Vid inlämning av dator gör vi alltid en felsökning innan vi åtgärdar problemet så det inte ska blir några kostnader utöver det vi kommit överens om.

Pedagogiska

Vi ett telefonsamtal kan det självklart vara svårt att kommunicera när det gäller operativsystem. Vi försöker att vara så pedagogiska vi kan så du kan hänga med!

Fasta Priser

Slipp överraskningar och dolda avgifter. 30min eller 1h och uppåt.

100% Nöjd kund Garanti

Vi stävar alltid efter att du som kund ska känna dig helt nöjd och har fått den hjälp du behöver.

Support datorproblem IT-Centrum

Nöjda Kunder

För oss är det superviktigt att våra kunder känner sig 100% nöjda med det vi levererar.

Smådjurskliniken Tranås
Eurogroom
Tranås Resebyrå

Vanliga frågor

 

Privatkund: 999kr/h vid reparationer eller andra supportärenden. 30 min 499kr

Privatkund RUT-Avdrag: För IT-ärenden i hemmet. 600kr/h ink moms efter RUT-avdrag. Resetillägg tillkommer med 199kr 3-4 mil, 249kr 4-8 mil, 350kr 8-12 mil.

Företagskund (ej avtalskunder): 799kr ex moms

 

Beroende på om vi måste beställa hem reservdelar eller andra uppgraderingar försöker vi vara klara mellan 1-3 arbetsdagar. 

En felsökningsavgift tar vi endast ut om vi kommer överens med kunden om vi inte ska gå vidare med en reparation. Går vi vidare med en reparation tas felsökningsavgiften bort och då infaller ett timpris. En felsökningsavgift kostar 399kr ink moms.